چای زردچوبه
معجونی فوقالعاده برای مبارزه با التهاب بخصوص برای مبتلایان به هاشیموتو
۱- یک قاشق چایخوری زردچوبه
۲- یک قاشق چایخوری زنجبیل
۳- مقداری فلفل سیاه
۴- مقداری دارچین
۵- مقداری آب لیموترش
۶- شیرینکننده (ترجیحاً شیره افرا یا استیویا)
دستور تهیه:
تمامی مواد را در یک فنجان ریخته و سپس ان را با آب جوش پرکنید و پس از مخلوط کردن میل نمایید.
نویسنده: دکتر ایزابلا وانتز دکترای داروسازی محقق کمکاری تیروئید و هاشیموتو
نکته: میزان مواد را بر اساس ظرفیت بدن خود تنظیم کنید، بنا بر مزاج خود هفته ای دو تا سه بار استفاده نمایید. درصورتی که طبع گرمی دارید، استفاده از مصلح و خنکی جات فراموش نشود.